AMXFlight F8F Redki medved 4-kanalni 3D/6G, RTF

AMXFlight F8F Redki medved 4-kanalni 3D/6G, RTF

99,00  z DDV

Razpoložljivost: Dobavljivo Šifra: 24113 Kategorija: ,
  • Opis

Opis

Grumman F8F Bearcat je enosedežno, polnokovinsko ameriško lovsko letalo z batnim motorjem iz štiridesetih let prejšnjega stoletja, ki je bilo naročeno med drugo svetovno vojno, vendar nikoli ni preseglo konstrukcije prototipa in zato ni bilo nikoli uporabljeno v vojni. Opremljen s štirimi mitraljezi kalibra 12,7 mm na krilih, so Bearcat po letu 1945 na kratko uporabljale francoske in tajske oborožene sile. Še vedno priljubljen kot dirkalno letalo zahvaljujoč izjemni najvišji hitrosti, dobro znani Rare Bear – modifikacija F8F-2 – drži rekord za letala z batnimi motorji s hitrostjo 850,24 km/h na 3 km progi na omejeni višini.
< Rare Bear Amewi Edition je pomanjšana replika znanega dirkalnika Reno Racer z resnično originalno barvo dirkalnega letala in združuje popolne lastnosti letenja (6G za začetnike, 3D za napredne pilote) z najnovejšo tehnologijo. . Model je krmiljen na vseh oseh (krilo, dvigalo, stran, motor) in je samostabilizirajoč (žiroskop) v 6G načinu. Ta stabilizacija preprečuje zastajanje letala in omogoča le omejen kot, zato v tej nastavitvi zanke, zvitki ali obrnjen let niso možni. Če pa preklopite v 3D način z uporabo visokokakovostnega oddajnika 2,4 GHz, je primeren tudi za dinamično akrobatiko. Vse opisane standardne številke so potem brez težav možne. Če gre kaj narobe v zraku, lahko P-40 s pritiskom na gumb preklopite nazaj v način 6G in takoj prevzame stabilen položaj leta (reševalna funkcija). Poleg teh lastnosti je model opremljen s sprejemno ploščo, ki omogoča delovanje na primer s Futabo ali drugimi 5V S-Bus sprejemniki in DSM sprejemniki s 3V izhodom. Model zato ni odvisen od priloženega daljinskega upravljalnika, lahko pa se uporablja tudi z obstoječim oddajnikom. Poudarki:
Sprejemno vezje s 5V izhodom za sprejemnik S-Bus in 3V izhodom za sprejemnik DSM
Žlahtna obdelava v dizajnu Reno Racer
6G in 3D način, ki ga lahko preklopite na oddajniku za začetnike in napredne uporabnike

Druge funkcije:
Model je na voljo kot RTF komplet vključuje model, baterijo, oddajnik in polnilni kabel
Priloženo podvozje za zemeljske izstrelitve
Priložena velika baterija za dolge čase letenja (pribl. 10 min, LiPo 3,7 V 400 mAh)
Velik domet zahvaljujoč sodoben sistem 2,4 GHz (pribl. 150 m)

Tehnični podatki:
Razpon kril: 383mm
Dolžina: 360mm
Višina: 135mm
Teža: 68g
Glavni material: EP pena
Potis: pribl. 1:1
Motor: brušen 1020
Servo: 3x
Daljinski upravljalnik: 4 kanali 2,4GHz
Razpon: približno 150m< br />Baterija: LiPo, 1S, 3.7V, 400mAh, 25C, mehka torbica, Molex konektor r, DxŠxV 48x18x8mm, 12g
Čas letenja: približno 10min
polnilnik: USB vtič
Čas polnjenja: približno 60-80min

Obseg dobave:
Model
Oddajnik
Baterija
Priključek za polnjenje USB
Dodatki za sestavljanje
Navodila DE/EN

Potrebna dodatna oprema:
4x AA Mignon baterije za oddajnik