Otroški avto na akumulator MERCEDES-BENZ oldtimer retro 540K (W29), 1936, rdeč

-32%

Otroški avto na akumulator MERCEDES-BENZ oldtimer retro 540K (W29), 1936, rdeč

385,00  z DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: Lt7724 Kategorija: ,
  • Opis

Opis

1. NAJCENEJE
2. BREZPLAČNA DOSTAVA
3. NOVO IN ZAPAKIRANO
4. KAKOVOSTNA KONSTRUKCIJA, ORIGINAL LICENCA

Izredno redek primer vozil na akumulator, Mecedesova večnost: primerno za hotele, avtohiše, rojstne dneve malčkov ali porok pri dostavi prstana 🙂

Retro Mercedes-Benz 540K je premium avtomobil visokega razreda. Odlikuje ga predvsem futuristična linija karoserije in izjemno skrbna obdelava z vsako označeno podrobnostjo. Eleganten oldtimer ima dvovratno kupejevo karoserijo, v kateri je široka klop iz lahkega, mehkega eko usnja.

Zakaj je Mercedes-Benz 540K tako priljubljen?
– originalno licenco Mercedes-Benza,
– z dizajnom, značilnim za vintage oldtimerje,
– notranjost, ki jo navdihuje klasični Mercedes 540K
– kromirani elementi in svetla plošča, ki spominja na oreh,
– LED luči povečujejo varnost igre,
– odpiranje pokrova prtljažnika,
– funkcija počasnega zagona,
– komponente najvišje kakovosti

V notranjosti Mercedesa so elementi, ki so podobni opremi standardnega modela vozila za odrasle. Armaturna plošča kremne barve ima stikalo za vozilo, pa tudi predvajalnik glasbe, povezan z režo za pomnilniško kartico ter USB in MP3 priključkom. Med temi elementi je ergonomsko oblikovan volan.

Velika prednost vozila je trebušni pas, ki skrbi za varnost malčka, ter odpiranje prtljažnih vrat, označeno z logotipom znamke in tipom vozila. Vozilo na baterijski pogon je nameščeno na kolesih iz EVA materiala, kar omogoča vožnjo po različnih vrstah površin.

Miniaturizirana retro različica Mercedesa ni le fantastičen videz. Avto pod pokrovom skriva motorje 4x45W in baterijo 12V10Ah, zahvaljujoč kateri lahko večletni voznik potuje s hitrostjo od 5 do 7 km / h. V kompletu je inovativen 2.4G daljinski upravljalnik, ki omogoča daljinsko upravljanje avtomobila. Konstrukcija daljinskega upravljalnika vključuje gumbe, ki vam omogočajo izbiro smeri: desno / levo, naprej / nazaj, pa tudi izbiro hitrosti in zasilno, takojšnjo zaustavitev. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko Mercedes 540K uporabljajo tudi mlajši otroci, ki se vozijo v vozilu, ki ga nadzorujejo njihovi skrbniki.

Retro akumulatorski avtomobil je namenjen vsem otrokom, starejšim od 3 let. Model je označen s certifikatom CE, ki zagotavlja varnost uporabe igrače. Izdelan je iz certificiranih materialov, kar je v kombinaciji s preprosto strukturo brez ostrih koncev in elementov zaslužno za visoko udobje uporabe. Mercedes za otroke je pakiran v estetski škatli, kot nalašč za darilo za nekaj let stare otroke.
Dimenzije paketa: 130 cm x 59 cm x 37 cm
Teža z embalažo: 26,5 kg

Ta model je bil zasnovan za otroke, starejše od 3 let. Vsi materiali uporabljeni za izdelavo tega velikega in elegantnega vozila, so izdelani iz zelo močnih, a okolju prijaznih delov. Vozilo ima CE certifikat, ki zagotavlja varno uporabo po normativih Evropske unije. Vozilo je pakirano v originalni škatli z navodili za samostojno sestavljanje (priporočilo youtube).