Otroški električni GOkart Drift car, močan motor 2x100W, 2x12V – moder

-16%

Otroški električni GOkart Drift car, močan motor 2x100W, 2x12V – moder

319,00  z DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: Lt5199 Kategorija: , ,
  • Opis

Opis

1. NAJCENEJE
2. BREZPLAČNA DOSTAVA
3. NOVO IN ZAPAKIRANO
4. KAKOVOSTNA KONSTRUKCIJA

Motor 2 x 100W
baterija 2 x 12V 7 Ah
Menjalnik naprej/nazaj, drift
Dimenzije 150 cm x 70 cm x 70 cm
max. Hitrost do 20 km/h
teža 25kg
max. obremenitev 70 kg
Čas polnjenja 8 ur
Trajanje uporabe do 1 ure (do cca 15km dosega)
Zavora Samodejno ob izpustu plina

Dimenzije paketa: 119 cm x 61 cm x 34 cm

Majhni otroci obožujejo najrazličnejša vozila – nekateri so navdušeni nad dirkalnimi avtomobili, drugi pa nad motorji, gradbenimi vozili ali gokarti. Za vsakega od njih lahko najdete darilo. Kaj pa gokart na baterijo in motorje, ki ga lahko uporablja vsak malček?

Predstavljeni gokart bo otroku zagotovo pričaral nasmeh na obraz in mu zagotovil popolnoma drugačno dimenzijo igre. Ko se malček udobno namesti v voznikov sedež, lahko pritisne na gumb START, s stikalom izbere smer vožnje in nato z nogo pritisne na stopalko za plin. Ko se vaš otrok igra, poskrbite, da bo pripet z varnostnim pasom in ga predhodno seznanite s pravili in omejitvami.

Gokart za za otroke nad 8 let izgleda odlično – prepričani smo, da bodo enakega mnenja tudi mladi vozniki. Go-kart ima hitrost do max 20km/h in ima dodatno funkcijo drifta. Svojo izjemno moč in vzdržljivost dolguje dvema zmogljivima motorjema, vsak po 100 W, in dvojni bateriji 12V7Ah

Ta model je bil zasnovan za otroke, starejše od 3 let. Vsi materiali uporabljeni za izdelavo tega velikega in elegantnega vozila, so izdelani iz zelo močnih, a okolju prijaznih delov. Vozilo ima CE certifikat, ki zagotavlja varno uporabo po normativih Evropske unije. Vozilo je pakirano v originalni škatli z navodili za samostojno sestavljanje (priporočilo youtube).