Postopek spletnega naročila

Vse kar želite kupiti, skupaj dodajte “V košarico” in nadaljujte s spletnim naročilom brez Registracije. Zaradi avtomatiziranega procesa velja naročilo le prek spletne košarice in ne telefonsko/email.

Postopek nakupa-naročila v spletni trgovini je nadvse enostaven. Za nakup pri nas, registracija ni potrebna!

1. korak – KLIK V KOŠARICO
Izdelek, ki ga želite kupiti dodatje v košarico s klikom na ustrezno ikono. Izdelki so razvrščeni po kategorijah, poiščete jih lahko tudi s pomočjo hitrega iskalca.
2. korak – PREGLED DETALJNIH INFORMACIJ O ARTIKLU (sprememba količine)
V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. Ko z dodajanjem zaključite, lahko nadaljujete z nakupovanjem, ali zaključite nakup. V prvem primeru, se bodo izdelki v košarici shranili za kasnejši nakup. Izdelke v košarici lahko tudi poljubno brišete (z gumbom) oz. spreminjate količino (“osveži podatke!”). Ko ste dokončno oblikovali svoje naročilo se s s klikom na gumb “Potrditev” pomaknete naprej.
3. korak – VPIS PODATKOV ZA DOSTAVO (izbira kupca, država dostave,…)
V obrazec boste vnesli svoje veljavne podatke. Preglejte, če je naslov naročnika pravilen. Če pošiljate izdelek nekomu za darilo, lahko naslov prejemnika blaga spremenite. V tem primeru bo račun poslan naročniku, blago pa naslovniku.
4. korak – NAČIN PLAČILA (po povzetju ali po predračunu)
5. korak – NAČIN DOSTAVE (hitra po povzetju ali osebni prevzem)
Izberite način dostave. Možna je dostava prek dostavne službe ali osebni prevzem.
6. korak – POTRDITEV NAROČILA
Preden kliknete na gumb za zaključek nakupovanja, še enkrat preverite, če je seznam naročenih izdelkov pravilen. Po želji lahko vpišete dodaten komentar in nato označi “Potrdi pogoje”. Klik še na gumb “Potrdi naročilo” in po uspešni avtorizaciji se vam bo prikazala stran s potrditvijo, da je bil nakup sprejet. Istočasno bosta kupec in prodajalec na email prejela izpolnjeno naročilo.