AMXFlight YAK-11 Vojaška kamuflaža EPO 6S PNP

AMXFlight YAK-11 Vojaška kamuflaža EPO 6S PNP

472,00  z DDV

Razpoložljivost: Dobavljivo Šifra: 24101 Kategorija: ,
  • Opis

Opis

Jak-11 je bil zasnovan in naročen v štiridesetih letih prejšnjega stoletja posebej za napredno usposabljanje pilotov lovcev. V njihov razvoj so se prelivale izkušnje že v vojni preizkušenih enosedežnih lovskih letal Yak-1, -3, -7 in -9, da so bile njihove najboljše lastnosti prevzete v Yak-11. Zmogljiv, zračno hlajen radialni motor s približno 700 KM je zagotovil še boljše zmogljivosti za letenje. Dvosedežno učno letalo so uporabljale vse države članice Varšavskega pakta ter na Bližnjem vzhodu, v Avstriji in na Kitajskem. Razpon kril tega stroja, ki je bil v glavnem izdelan na Češkoslovaškem, je bil 9,40 metra.

AMXFlight YAK-11 je zelo lepa maskirno pobarvana replika z vsemi nalepkami, ki ustrezajo originalu. Izgled in kakovost modela sta izjemna – letalo takoj navduši s svojo velikostjo z razponom kril 1450 mm, masivnim trupom in ogromnim propelerjem 16 x 6E. YAK-11 je na voljo kot različica PNP iz škatle in vse komponente, kot so servomotorji, motor, krmilnik, podvozje in pristajalne lopute (razpršilne lopute) so že nameščene. Montaža je omejena na vijačenje repne enote in pritrditev 2-delne glavne površine. Vse komponente so privite. Prilepiti je treba samo anteno skale za kokpitom. Voluminozen trup je idealno primeren za namestitev 6S LiPo baterij s kapaciteto 5000 mAh, zato je mogoče enostavno nastaviti določeno težišče modela. Nadstrešek je zelo prostoren in omogoča čisto delo v notranjosti trupa. Podvozje je bilo opremljeno s 5 mm debeline materiala in aktivnim dušenjem – zlahka prenese težo modela ter neenakomerna mesta vzleta in pristajanja. Razdeljene lopute znatno zmanjšajo zračno hitrost, da je pristanek čim lažji.
Model je zelo enostaven za letenje in je všeč tako naprednim kot izkušenim pilotom modelov. Dolgi časi letenja do 10 minut so možni s priporočenim 6S LiPo 22,2V 5000mAh min 30-40C. Zmogljivost modela je več kot zadostna, na primer za dinamične akrobatike ali hitre, nizke prelete. Slednje izgleda še posebej impresivno zaradi proporcev modela.

Lastnosti:
Super optika (replika v merilu)
Kokpit v velikosti s figuro pilota
Zelo lep maskirni zaključek
Hitro sprostitev za nadstrešek
Leseni vložki za čisto namestitev baterije in sprejemnika
Zelo dobre lastnosti letenja pri kateri koli hitrosti (počasna do hitra)
Zelo visoka kakovost materiala ( EPO)
Zmogljiv brezkrtačni -motor (Potenza BL65 3D / 550KV)
Velik 80A krmilnik za 6S LiPo baterije
Velik propeler 16 x 6E
Visokokakovostni digitalni servomotorji s kovinskimi zobniki< br />Popolnoma nadzorovano zadnje kolo za popoln nadzor krmiljenja na dnu

Tehnični podatki:
Razpon kril: 1450 mm
Dolžina: 1300 mm
Teža: približno 2500 g (brez baterije )
Glavni material: EPO
Potisk: nad 1:1
Motor: Potenza BL65 3D / 550KV
Krmilnik: 80A ESC brezkrtačni 6S s priključkom XT90 in BEC sistemom za napajanje< br />Servovodi: 6x digitalni 19g MG
Prop eller: 16 x 6E High Performance Prop Majhni deli, kot so vijaki, antene lestvice (optična nastavitev), repni drsnik in še veliko več.
Navodila za uporabo (ilustrirana) DE/EN

Potrebna dodatna oprema:
Oddajnik/sprejemnik najmanj 6-kanalni
Baterija LiPo 6S min 4500-5000mAh 22,2V min 30-40C XT90
polnilnik za LiPo baterije
Orodja
< br />