Otroško motorno kolo motocikel APRILIA TUONO V4 Red na akumulator baterijo, RDEČ

-26%

Otroško motorno kolo motocikel APRILIA TUONO V4 Red na akumulator baterijo, RDEČ

225,00  z DDV

Šifra: Lt7721 Kategorija: ,
  • Opis

Opis

1. NAJCENEJE
2. BREZPLAČNA DOSTAVA
3. NOVO IN ZAPAKIRANO
4. KAKOVOSTNA RESNIČNOSTNA KONSTRUKCIJA V POMANJŠANEM MERILU
5. ORIGINAL  APRILIA LICENCA

 

Električni motocikel na akumulator Ride-On Motor Aprilia Tuono V4 Red

Velikost paketa:
85 cm x 37 cm x 58 cm
Masa: 13 kg

Tehnični podatki:
Motor 2x 45W
Baterija 12V 7Ah
Menjalnik: inter in počasen tek
Dimenzije 108 cm x 53 cm x 71 cm
Max. Hitrost 3-6km/h
Max. obremenitev 25 kg
Čas polnjenja 8 ur
Trajanje uporabe do 1 ure
Zavora: Samodejno ob sprostitvi plina
Oprema
Ključi +
Sedež
Kolesa EVA
Luči: Žarometi, Zadnje luči
Audio: MP3, glasbena plošča USB
starost otroka : 3 leta +
Blagovna znamka : Aprilia licenca

Mnoga kolesa na baterije so zasnovana tako, da izgledajo ljubko ali otročje. Včasih pa obstajajo modeli, ki so skoraj popolna predstavitev svoje različice polne velikosti. Primer takega vozila je baterijski motocikel Aprilia Tuono V4, ki bo s svojim dizajnom in športnim profilom pritegnil poglede vsakogar v svoji ponudbi!

Motor Aprilia Tuono V4 razveseljuje oči ljudi vseh starosti. Otroci bodo zagotovo cenili oblikovne poteze, zaradi katerih je vozilo videti kot pravo, kot so zadnji blatnik s prostorom za registrsko tablico, stranska ogledala in, kar je najpomembneje, komaj vidna oporna kolesa. Zahvaljujoč majhnosti stranskih koles so le-ta neopazna in otrok izgleda kot pravi motorist! Odrasli pa bodo navdušeni nad pozornostjo do podrobnosti pri oblikovanju vozila. Motor in mehanske komponente so modelirane v karoseriji motocikla, zaradi česar so videti prepričljive in realistične. Podrobnosti, kot so popolno reproducirane kolutne zavore, zadnji blažilniki, kot tudi realistična, delujoča LED prednja luč, pritegnejo pozornost.

Prednosti baterijskega motocikla Aprilia Tuono V4 ni samo v videzu, temveč tudi v tehnologiji in oblikovnih značilnostih njegove konstrukcije. Na straneh zadnjega kolesa sta 2x 45W motorja, ki zagotavljata hitro sestavo vozila in udobno vožnjo tudi za malo starejše otroke. Sprednja LED svetilka deluje pristno, njeno ohišje je gladko povezano z blatnikom in prednjim delom motocikla.

Akumulatorsko vozilo Aprilia Tuono V4 vozi s hitrostjo od 3 do 6 km/h,  vsak mali voznik pa bo sam izbral pravi tempo.

Ta model je bil zasnovan za otroke, starejše od 3 let. Vsi materiali uporabljeni za izdelavo tega velikega in elegantnega vozila, so izdelani iz zelo močnih, a okolju prijaznih delov. Vozilo ima CE certifikat, ki zagotavlja varno uporabo po normativih Evropske unije. Vozilo je pakirano v originalni škatli z navodili za samostojno sestavljanje (priporočilo youtube).